OpmerkingDit object zijn wij voor het laatst in maart 2013 tegengekomen. Waarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald
HuisX

Vergelijk De Koppele 11

HuisX
PrijspositieHet huis is neutraal geprijsd versus andere huizen in deze wijk. De woning is gelegen in een goedkope wijk. De plaats is neutraal geprijsd.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 32e plek van de in totaal 99 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
AanbodtermijnDe De Koppele 11 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (1.1 jaar vs 1.5 jaar). Het aanbod van postcodegebied 5632 en de plaats Eindhoven is ongeveer even oud (1.5 jaar vs 1.5 jaar).
HuisX

De Koppele 11 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie  Energie subsidies
BekijkPrijsposities straat: De-koppele
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 4% (EUR 1992 vs EUR 1909). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 96%. (478 vs 244 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
meterprijs- en perceelverschil
Prijs498000
Binnenopp250
Perceelopp478
BekijkPrijspositie een kwartaal geleden. Exclusief bij HuisX.
Bekijk data RIVMRustig wonen? Bekijk de geluidskwaliteit.
ZoekAlternatief: meer grond en lagere meterprijs
BuurtnaamHeesterakker, Vaartbroek, Eckart, Luytelaer
Postcodegebied5632
Buurtdetailszie hier
PlaatsdetailsEindhoven
Huidige datum30 August 2014
Laatste peildatum10-February-2014
Funda nuFunda
Huizenzoeker nuHuizenzoeker
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarDe Koppele Eindhoven
Objectid2110221
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt