OpmerkingDit object zijn wij voor het laatst in september 2013 tegengekomen. Waarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald.
HuisX

Vergelijk Weidelint 48

HuisX
PrijspositieHet is een duur huis versus andere huizen in de buurt. U kunt een combinatie verwachten van een bovengemiddelde kwaliteit, ligging en/of tuin versus andere huizen met een tuin in de buurt. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. De plaats is ook gemiddeld geprijsd.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 8e plek van de in totaal 55 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
AanbodtermijnDe Weidelint 48 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (1.5 jaar vs 1.7 jaar). Het aanbod van postcodegebied 7948 en de plaats Nijeveen is ongeveer even oud (1.7 jaar vs 1.7 jaar).
HuisX

Weidelint 48 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie  Energie subsidies
BekijkPrijsposities straat: Weidelint
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 30% (EUR 2660 vs EUR 2053). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 32%. (546 vs 414 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
meterprijs- en perceelverschil
Prijs399000
Binnenopp150
Perceelopp546
BekijkPrijspositie een kwartaal geleden. Exclusief bij HuisX.
Bekijk data RIVMRustig wonen? Bekijk de geluidskwaliteit.
ZoekAlternatief: meer grond en lagere meterprijs
BuurtnaamNijeveense Bovenboer, Verspreide huizen Nijeveen, Kolderveense Bovenboer, Rest Dorpsstraat, Kern Nijeveen, Kolderveen
Postcodegebied7948
Buurtdetailszie hier
PlaatsdetailsNijeveen
Huidige datum29 August 2014
Laatste peildatum10-February-2014
Funda nuFunda
Huizenzoeker nuHuizenzoeker
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarWeidelint Nijeveen
Objectid2063129
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt