HuisX

Vergelijk 1e Koestraat 30

HuisX
PrijspositieDit huis is laag geprijsd in vergelijking met andere huizen in deze buurt. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. Dat geldt ook voor de plaats.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -41% (EUR 813 vs EUR 1386). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 142e plek van de in totaal 143 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
AanbodtermijnDe 1e Koestraat 30 staat iets langer te koop dan het buurtgemiddelde (2.8 jaar vs 2.7 jaar). In postcodegebied 8921 staan de woningen gemiddeld ook langer te koop dan in de bijbehorende plaats Leeuwarden (2.7 jaar vs 2.2 jaar).
HuisX

1e Koestraat 30 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie  Energie subsidies
BekijkPrijsposities straat: 1e-koestraat
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -26%. (98 vs 133 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
meterprijs- en perceelverschil
Prijs97500
Binnenopp120
Perceelopp98
BekijkPrijspositie een kwartaal geleden. Exclusief bij HuisX.
Bekijk data RIVMRustig wonen? Bekijk de geluidskwaliteit.
ZoekAlternatief: meer grond en lagere meterprijs
BuurtnaamZamenhofpark, Cambuursterpad, Cambuur, Zeeheldenbuurt, Indische buurt, De Centrale, Molenpad, Welgelegen
Postcodegebied8921
Buurtdetailszie hier
PlaatsdetailsLeeuwarden
Huidige datum17 September 2014
Laatste peildatum02-September-2014
Funda nuFunda
Huizenzoeker nuHuizenzoeker
OrientatieGoogle Maps en Street View
Waar1e Koestraat , Leeuwarden
Objectid1676623
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt