OpmerkingDit object zijn wij voor het laatst in maart 2013 tegengekomen. Waarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald
HuisX

Vergelijk Jacob Van Deventerstraat 61

HuisX
PrijspositieHet is een duur appartement versus andere appartementen in de buurt. U kunt een combinatie verwachten van een bovengemiddelde woonkwaliteit en een betere ligging versus andere appartementen in de buurt. De woning is gelegen in een goedkope wijk. De plaats is neutraal geprijsd.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 7e plek van de in totaal 90 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
HuisX

Jacob Van Deventerstraat 61 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie  Energie subsidies
BekijkPrijsposities straat: Jacob-van-deventerstraat
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 23% (EUR 2431 vs EUR 1974). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
meterprijs- en perceelverschil
Prijs158000
Binnenopp65
BekijkPrijspositie een kwartaal geleden. Exclusief bij HuisX.
Bekijk data RIVMRustig wonen? Bekijk de geluidskwaliteit.
ZoekAlternatief: meer grond en lagere meterprijs
BuurtnaamWijkertoren, Koningstraat, Meerplein
Postcodegebied1941
Buurtdetailszie hier
PlaatsdetailsBeverwijk
Huidige datum23 August 2014
Laatste peildatum10-February-2014
Funda nuFunda
Huizenzoeker nuHuizenzoeker
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarJacob Van Deventerstraat Beverwijk
Objectid1501687
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt