OpmerkingDit object zijn wij voor het laatst in september 2013 tegengekomen. Waarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald.
HuisX

Vergelijk Klimopstraat 50

HuisX
PrijspositieDit huis is laag geprijsd in vergelijking met andere huizen in deze buurt. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. Dat geldt ook voor de plaats.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 41e plek van de in totaal 67 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
AanbodtermijnDe Klimopstraat 50 staat al langer te koop dan het buurtgemiddelde (2.6 jaar vs 1.7 jaar). Het aanbod van postcodegebied 7552 en de plaats Hengelo Ov is ongeveer even oud (1.7 jaar vs 1.8 jaar).
HuisX

Klimopstraat 50 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie  Energie subsidies
BekijkPrijsposities straat: Klimopstraat
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -16% (EUR 1463 vs EUR 1741). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -42%. (190 vs 329 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
meterprijs- en perceelverschil
Prijs218000
Binnenopp149
Perceelopp190
BekijkPrijspositie een kwartaal geleden. Exclusief bij HuisX.
Bekijk data RIVMRustig wonen? Bekijk de geluidskwaliteit.
ZoekAlternatief: meer grond en lagere meterprijs
BuurtnaamVerspreide huizen Driene, Zwavertshoek, Groot Driene-Noord, Anninks-Nijhofshoek, Groot Driene-Zuid, Veldwijk-Noord, Veldwijk-Zuid
Postcodegebied7552
Buurtdetailszie hier
PlaatsdetailsHengelo Ov
Huidige datum01 September 2014
Laatste peildatum10-February-2014
Funda nuFunda
Huizenzoeker nuHuizenzoeker
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarKlimopstraat Hengelo Ov
Objectid1234175
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt