OpmerkingDit object zijn wij voor het laatst in september 2013 tegengekomen. Waarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald.
HuisX

Vergelijk Capadosestraat 224

HuisX
PrijspositieDit huis is laag geprijsd in vergelijking met andere huizen in deze buurt. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. De plaats is neutraal geprijsd.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 15e plek van de in totaal 15 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
AanbodtermijnDe Capadosestraat 224 staat al langer te koop dan het buurtgemiddelde (2.8 jaar vs 1.7 jaar). In postcodegebied 2523 staan de woningen gemiddeld ook langer te koop dan in de bijbehorende plaats Den Haag (1.7 jaar vs 1.5 jaar).
HuisX

Capadosestraat 224 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie  Energie subsidies
BekijkPrijsposities straat: Capadosestraat
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -16% (EUR 1400 vs EUR 1665). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 69%. (150 vs 89 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
meterprijs- en perceelverschil
Prijs105000
Binnenopp75
Perceelopp150
BekijkPrijspositie een kwartaal geleden. Exclusief bij HuisX.
Bekijk data RIVMRustig wonen? Bekijk de geluidskwaliteit.
ZoekAlternatief: meer grond en lagere meterprijs
BuurtnaamLaakkwartier-West
Postcodegebied2523
Buurtdetailszie hier
PlaatsdetailsDen Haag
Huidige datum02 September 2014
Laatste peildatum10-February-2014
Funda nuFunda
Huizenzoeker nuHuizenzoeker
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarCapadosestraat Den Haag
Objectid1126158
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt