OpmerkingDit object zijn wij voor het laatst in september 2013 tegengekomen. Waarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald.
HuisX

Vergelijk Zebraspoor 229

HuisX
PrijspositieHet huis is neutraal geprijsd versus andere huizen in deze wijk. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. Echter, de plaats heeft een duur karakter.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 29e plek van de in totaal 37 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
AanbodtermijnDe Zebraspoor 229 staat al langer te koop dan het buurtgemiddelde (2.8 jaar vs 1.7 jaar). In postcodegebied 3605 staan de woningen gemiddeld ook langer te koop dan in de bijbehorende plaats Maarssen (1.7 jaar vs 1.3 jaar).
HuisX

Zebraspoor 229 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie  Energie subsidies
BekijkPrijsposities straat: Zebraspoor
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -11% (EUR 1895 vs EUR 2140). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 24%. (200 vs 161 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
meterprijs- en perceelverschil
Prijs189500
Binnenopp100
Perceelopp200
BekijkPrijspositie een kwartaal geleden. Exclusief bij HuisX.
Bekijk data RIVMRustig wonen? Bekijk de geluidskwaliteit.
ZoekAlternatief: meer grond en lagere meterprijs
BuurtnaamDuivenkamp, Pauwenkamp en Spechtenkamp
Postcodegebied3605
Buurtdetailszie hier
PlaatsdetailsMaarssen
Huidige datum02 September 2014
Laatste peildatum10-February-2014
Funda nuFunda
Huizenzoeker nuHuizenzoeker
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarZebraspoor Maarssen
Objectid1112031
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt