U bent hier:
HuisX

Vergelijk Ridderspoorweg 105, Amsterdam

Laatste peildatum15-December-2017
HuisX
HuisX

Ridderspoorweg 105 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit appartement is neutraal geprijsd versus het gemiddelde van andere appartementen in de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Amsterdam wordt ook gezien als een dure plaats.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -7% (EUR 3800 vs EUR 4077). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 12e plek van de in totaal 20 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 277 af: dat is een factor 0.2 versus de gemiddelde afwijking van EUR 1275 in de wijk Volewijck. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 9ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Volewijck. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.2 of hoger in 83.7% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Ridderspoorweg
RangstraatDe Ridderspoorweg bezet momenteel positie 2 versus de in totaal 10 straten in Volewijck. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 2 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in June 2016 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds june 2016 met 2 onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (146) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 75 dagen. Ofwel 6% versus 3% voor postcodegebied 1032 versus 26% landelijk.
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs380000
Binnenopp100
BuurtnaamVolewijck
Postcodegebied1032
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsAmsterdam
Huidige datum28 June 2022
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarRidderspoorweg , Amsterdam
Objectid9633960
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt