U bent hier:
HuisX

Vergelijk Paradijsselpark 143, Capelle aan den IJssel

HuisX
HuisX

Paradijsselpark 143 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet huis is neutraal geprijsd versus andere huizen in deze wijk. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. De plaats is ook gemiddeld geprijsd.
Laatste peildatum15-December-2017
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 5% (EUR 2768 vs EUR 2624). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 12e plek van de in totaal 33 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 144 af: dat is een factor 0.2 versus de gemiddelde afwijking van EUR 776 in de wijk Dalenbuurt, Diepenbuurt, Waardenbuurt, De Baronie, Eilandenbuurt, Baaienbuurt, Paradijsel, Sportpark Couwenhoek, AWZI Oostgaarde. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.2 of hoger in 85.8% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Paradijsselpark
RangstraatDe Paradijsselpark bezet momenteel positie 8 versus de in totaal 24 straten in Dalenbuurt, Diepenbuurt, Waardenbuurt, De Baronie, Eilandenbuurt, Baaienbuurt, Paradijsel, Sportpark Couwenhoek, AWZI Oostgaarde. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 8 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in March 2017 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds march 2017 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (330) is minder dan het gemiddelde van het postcodegebied: 412 dagen. Ofwel 13% versus 16% voor postcodegebied 2904 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 65%. (375 vs 227 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs465000
Binnenopp168
Perceelopp375
BuurtnaamDalenbuurt, Diepenbuurt, Waardenbuurt, De Baronie, Eilandenbuurt, Baaienbuurt, Paradijsel, Sportpark Couwenhoek, AWZI Oostgaarde
Postcodegebied2904
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsCapelle aan den IJssel
Huidige datum27 May 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarParadijsselpark , Capelle aan den IJssel
Objectid9454548
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt