HuisX

Vergelijk Leliestraat 1

HuisX
PrijspositieHet is een duur huis versus andere huizen in de buurt. U kunt een combinatie verwachten van een bovengemiddelde kwaliteit, ligging en/of tuin versus andere huizen met een tuin in de buurt. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. Dat geldt ook voor de plaats.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 88% (EUR 3244 vs EUR 1722). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 1522 af: dat is een factor 3.01 versus de gemiddelde afwijking van EUR 505 in de wijk s-Heerenberg, oostelijke uitbreiding, 's-Heerenberg. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 1ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in s-Heerenberg, oostelijke uitbreiding, 's-Heerenberg. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 3.01 of hoger in 1.00% van de gevallen voor.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 1e plek van de in totaal 188 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
AanbodtermijnDe Leliestraat 1 staat al langer te koop dan het buurtgemiddelde (4.6 jaar vs 2.8 jaar). Het aanbod van postcodegebied 7041 en de plaats 's-Heerenberg is ongeveer even oud (2.8 jaar vs 2.8 jaar).
HuisX

Leliestraat 1 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie  Energie subsidies
BekijkAanbod straat: Leliestraat
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 72%. (525 vs 306 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
meterprijs- en perceelverschil
Prijs259500
Binnenopp80
Perceelopp525
BekijkPrijspositie een kwartaal geleden. Exclusief bij HuisX.
ZoekAlternatief: meer grond en lagere meterprijs
Buurtnaams-Heerenberg, oostelijke uitbreiding, 's-Heerenberg
Postcodegebied7041
Buurtdetailszie hier
Plaatsdetails's-Heerenberg
Huidige datum20 October 2014
Laatste peildatum02-September-2014
Funda nuFunda
Huizenzoeker nuHuizenzoeker
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarLeliestraat , 's-Heerenberg
Objectid787233
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt