U bent hier:
OpmerkingWaarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald
HuisX

Vergelijk Groenlandse Kade 101 A, Vinkeveen

HuisX
HuisX

Groenlandse Kade 101 A prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
PrijspositieHet is een duur huis versus andere huizen met veel grond in de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Het prijskarakter van de plaats is eveneens duur.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met veel grond (>1000 vierkante meter) uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 86% (EUR 9583 vs EUR 5140). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter w
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 2e plek van de in totaal 47 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_land) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 4443 af: dat is een factor 2.07 versus de gemiddelde afwijking van EUR 2149 in de wijk Groenlandsekade en Vinkenkade, Baambrugse Zuwe, Demmerik en Plassen, Vinkeveen, Zuiderwaart, Westerheul. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 2ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Groenlandsekade en Vinkenkade, Baambrugse Zuwe, Demmerik en Plassen, Vinkeveen, Zuiderwaart, Westerheul. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 2.07 of hoger in 4.10% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Groenlandse-kade
BekijkPrijshistorie
AanbodtermijnDe Groenlandse Kade 101 A staat al langer te koop dan het buurtgemiddelde (4.8 jaar vs 2.1 jaar). Het aanbod van postcodegebied 3645 en de plaats Vinkeveen is ongeveer even oud (2.1 jaar vs 2.1 jaar).
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met veel grond (>1000 vierkante meter) uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 195%. (9280 vs 3148 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_land
meterprijs- en perceelverschil
Prijs2300000
Binnenopp240
Perceelopp9280
BekijkPrijspositie een kwartaal geleden. Exclusief bij HuisX.
ZoekAlternatief: meer grond en lagere meterprijs
BuurtnaamGroenlandsekade en Vinkenkade, Baambrugse Zuwe, Demmerik en Plassen, Vinkeveen, Zuiderwaart, Westerheul
Postcodegebied3645
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsVinkeveen
Huidige datum01 December 2015
Laatste peildatum02-September-2014
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarGroenlandse Kade , Vinkeveen
Objectid63544
Postcodescan3
huizenprijs treemap rood

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt