U bent hier:
HuisX

Vergelijk Akerstraat 165, Kerkrade

HuisX
HuisX

Akerstraat 165 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit appartement is neutraal geprijsd versus het gemiddelde van andere appartementen in de buurt. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. Dat geldt ook voor de plaats.
Laatste peildatum15-December-2017
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -4% (EUR 1125 vs EUR 1176). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 10e plek van de in totaal 18 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 51 af: dat is een factor 0.2 versus de gemiddelde afwijking van EUR 286 in de wijk Kaalheide, Heilust, Spekholzerheide. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.2 of hoger in 81.8% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Akerstraat
RangstraatDe Akerstraat bezet momenteel positie 23 versus de in totaal 35 straten in Kaalheide, Heilust, Spekholzerheide. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 32 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in June 2015 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds june 2015 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (969) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 612 dagen. Ofwel 38% versus 24% voor postcodegebied 6466 versus 26% landelijk.
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Prijs90000
Binnenopp80
BuurtnaamKaalheide, Heilust, Spekholzerheide
Postcodegebied6466
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsKerkrade
Huidige datum27 May 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarAkerstraat , Kerkrade
Objectid5436594
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt