U bent hier:
OpmerkingDit object is voor het laatst per februari 2014 beoordeeld. De woning is ultimo 2017 niet meer gevonden.
HuisX

Vergelijk Pallieterstraat 2, Amstelveen

HuisX
HuisX

Pallieterstraat 2 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
PrijspositieHet is een duur huis versus andere huizen in de buurt. U kunt een combinatie verwachten van een bovengemiddelde kwaliteit, ligging en/of tuin versus andere huizen met een tuin in de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Het prijskarakter van de plaats is eveneens duur.
Laatste peildatum10-February-2014
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 52% (EUR 4960 vs EUR 3270). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 2e plek van de in totaal 24 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Pallieterstraat
AanbodtermijnDe Pallieterstraat 2 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (0.4 jaar vs 1.5 jaar). Het aanbod van postcodegebied 1183 en de plaats Amstelveen is ongeveer even oud (1.5 jaar vs 1.6 jaar).
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 154%. (628 vs 247 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs1250000
Binnenopp252
Perceelopp628
BuurtnaamUilenstede en Kronenburg, Kostverloren, Bankras
Postcodegebied1183
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsAmstelveen
Huidige datum20 March 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarPallieterstraat , Amstelveen
Objectid3487303
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt