U bent hier:
OpmerkingDit object is voor het laatst per februari 2014 beoordeeld. De woning is ultimo 2017 niet meer gevonden.
HuisX

Vergelijk Essehout 70, Zoetermeer

HuisX
HuisX

Essehout 70 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
PrijspositieDit appartement is neutraal geprijsd versus het gemiddelde van andere appartementen in de buurt. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. De plaats is ook gemiddeld geprijsd.
Laatste peildatum10-February-2014
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -1% (EUR 2190 vs EUR 2204). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 13e plek van de in totaal 26 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Essehout
AanbodtermijnDe Essehout 70 staat al langer te koop dan het buurtgemiddelde (2.0 jaar vs 1.7 jaar). Het aanbod van postcodegebied 2719 en de plaats Zoetermeer is ongeveer even oud (1.7 jaar vs 1.8 jaar).
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Prijs230000
Binnenopp105
BuurtnaamBalijbos, Rokkeveen-West
Postcodegebied2719
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsZoetermeer
Huidige datum20 March 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarEssehout , Zoetermeer
Objectid3487299
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt