U bent hier:
OpmerkingDit object is voor het laatst per februari 2014 beoordeeld. De woning is ultimo 2017 niet meer gevonden.
HuisX

Vergelijk Van Ostadestraat 385 -I, Amsterdam

HuisX
HuisX

Van Ostadestraat 385 -I prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
PrijspositieDit appartement is neutraal geprijsd versus het gemiddelde van andere appartementen in de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Het prijskarakter van de plaats is eveneens duur.
Laatste peildatum10-February-2014
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -1% (EUR 4238 vs EUR 4268). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 0e plek van de in totaal 38 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Van-ostadestraat
AanbodtermijnDe Van Ostadestraat 385 -I staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (0.4 jaar vs 1.2 jaar). In postcodegebied 1074 staan de woningen gemiddeld ook korter te koop dan in de bijbehorende plaats Amsterdam (1.2 jaar vs 1.5 jaar).
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Prijs169500
Binnenopp40
BuurtnaamNieuwe Pijp
Postcodegebied1074
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsAmsterdam
Huidige datum19 March 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarVan Ostadestraat , Amsterdam
Objectid3487163
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt