U bent hier:
OpmerkingDit object is voor het laatst per februari 2014 beoordeeld. De woning is ultimo 2017 niet meer gevonden.
HuisX

Vergelijk Stuart Millstraat 20, Rotterdam

HuisX
HuisX

Stuart Millstraat 20 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
PrijspositieHet is een duur appartement versus de andere appartementen in de buurt. U kunt een combinatie verwachten van een bovengemiddelde woonkwaliteit en ligging versus het concurrerende aanbod appartementen. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. De plaats is neutraal geprijsd.
Laatste peildatum10-February-2014
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 24% (EUR 1978 vs EUR 1599). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 6e plek van de in totaal 132 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Stuart-millstraat
AanbodtermijnDe Stuart Millstraat 20 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (0.4 jaar vs 2.0 jaar). Echter, in postcodegebied 3076 staan de woningen gemiddeld wel langer te koop dan in Rotterdam (2.0 jaar vs 1.8 jaar).
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Prijs134500
Binnenopp68
BuurtnaamLombardijen
Postcodegebied3076
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsRotterdam
Huidige datum24 April 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarStuart Millstraat , Rotterdam
Objectid3487159
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt