U bent hier:
OpmerkingDit object is voor het laatst per februari 2014 beoordeeld. De woning is ultimo 2017 niet meer gevonden.
HuisX

Vergelijk Baambruggestraat 33, Den Haag

HuisX
HuisX

Baambruggestraat 33 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
PrijspositieDit appartement is neutraal geprijsd versus het gemiddelde van andere appartementen in de buurt. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. De plaats is neutraal geprijsd.
Laatste peildatum10-February-2014
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -4% (EUR 1587 vs EUR 1654). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 58e plek van de in totaal 96 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Baambruggestraat
AanbodtermijnDe Baambruggestraat 33 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (0.4 jaar vs 1.7 jaar). Het aanbod van postcodegebied 2546 en de plaats Den Haag is ongeveer even oud (1.7 jaar vs 1.7 jaar).
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Prijs119000
Binnenopp75
BuurtnaamLeyenburg Zuid
Postcodegebied2546
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsDen Haag
Huidige datum24 March 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarBaambruggestraat , Den Haag
Objectid3487149
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt