U bent hier:
OpmerkingDit object is voor het laatst per februari 2014 beoordeeld. De woning is ultimo 2017 niet meer gevonden.
HuisX

Vergelijk Oude Marktstraat 16, Tegelen

HuisX
HuisX

Oude Marktstraat 16 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
PrijspositieHet is een duur huis versus andere huizen in de buurt. U kunt een combinatie verwachten van een bovengemiddelde kwaliteit, ligging en/of tuin versus andere huizen met een tuin in de buurt. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. Dat geldt ook voor de plaats.
Laatste peildatum10-February-2014
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 28% (EUR 2232 vs EUR 1739). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 21e plek van de in totaal 143 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Oude-marktstraat
AanbodtermijnDe Oude Marktstraat 16 staat al langer te koop dan het buurtgemiddelde (3.8 jaar vs 2.0 jaar). Het aanbod van postcodegebied 5931 en de plaats Tegelen is ongeveer even oud (2.0 jaar vs 1.9 jaar).
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 10%. (321 vs 291 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs250000
Binnenopp112
Perceelopp321
BuurtnaamSint Josephparochie, Centrum-Tegelen
Postcodegebied5931
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsTegelen
Huidige datum24 March 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarOude Marktstraat , Tegelen
Objectid3485705
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt