U bent hier:
OpmerkingDit object is voor het laatst per februari 2014 beoordeeld. De woning is ultimo 2017 niet meer gevonden.
HuisX

Vergelijk Paradijsselpark 135, Capelle aan den IJssel

HuisX
HuisX

Paradijsselpark 135 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
PrijspositieHet is een duur huis versus andere huizen in de buurt. U kunt een combinatie verwachten van een bovengemiddelde kwaliteit, ligging en/of tuin versus andere huizen met een tuin in de buurt. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. De plaats is ook gemiddeld geprijsd.
Laatste peildatum10-February-2014
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 23% (EUR 2544 vs EUR 2071). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 8e plek van de in totaal 62 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Paradijsselpark
AanbodtermijnDe Paradijsselpark 135 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (0.4 jaar vs 2.1 jaar). Het aanbod van postcodegebied 2904 en de plaats Capelle aan den IJssel is ongeveer even oud (2.1 jaar vs 2.1 jaar).
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -12%. (171 vs 194 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs259500
Binnenopp102
Perceelopp171
BuurtnaamDalenbuurt, Diepenbuurt, Waardenbuurt, De Baronie, Eilandenbuurt, Baaienbuurt, Paradijsel, Sportpark Couwenhoek, AWZI Oostgaarde
Postcodegebied2904
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsCapelle aan den IJssel
Huidige datum24 March 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarParadijsselpark , Capelle aan den IJssel
Objectid3485691
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt