U bent hier:
OpmerkingDit object is voor het laatst per februari 2014 beoordeeld. De woning is ultimo 2017 niet meer gevonden.
HuisX

Vergelijk Beekerweg 1, Ulestraten

HuisX
HuisX

Beekerweg 1 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
PrijspositieDit huis is laag geprijsd in vergelijking met andere huizen in deze buurt. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. De plaats is ook gemiddeld geprijsd.
Laatste peildatum10-February-2014
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -40% (EUR 1186 vs EUR 1971). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 41e plek van de in totaal 41 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Beekerweg
AanbodtermijnDe Beekerweg 1 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (0.4 jaar vs 1.4 jaar). Het aanbod van postcodegebied 6235 en de plaats Ulestraten is ongeveer even oud (1.4 jaar vs 1.4 jaar).
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -75%. (145 vs 576 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs249000
Binnenopp210
Perceelopp145
BuurtnaamVerspreide huizen, Ulestraten
Postcodegebied6235
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsUlestraten
Huidige datum19 March 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarBeekerweg , Ulestraten
Objectid3485669
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt