U bent hier:
OpmerkingDit object is voor het laatst per februari 2014 beoordeeld. De woning is ultimo 2017 niet meer gevonden.
HuisX

Vergelijk Pastoor Steinbuschstraat 15, Wijlre

HuisX
HuisX

Pastoor Steinbuschstraat 15 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
PrijspositieHet huis is neutraal geprijsd versus andere huizen in deze wijk. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. Dat geldt ook voor de plaats.
Laatste peildatum10-February-2014
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 13% (EUR 2000 vs EUR 1773). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 8e plek van de in totaal 26 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Pastoor-steinbuschstraat
AanbodtermijnDe Pastoor Steinbuschstraat 15 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (0.4 jaar vs 1.5 jaar). Het aanbod van postcodegebied 6321 en de plaats Wijlre is ongeveer even oud (1.5 jaar vs 1.5 jaar).
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -6%. (291 vs 310 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs190000
Binnenopp95
Perceelopp291
BuurtnaamVerspreide huizen, Etenaken, Wijlre, Stokhem-Beertsenhoven
Postcodegebied6321
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsWijlre
Huidige datum24 March 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarPastoor Steinbuschstraat , Wijlre
Objectid3485629
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt