U bent hier:
OpmerkingDit object is voor het laatst per februari 2014 beoordeeld. De woning is ultimo 2017 niet meer gevonden.
HuisX

Vergelijk Esdoornstraat 31, 's-Gravenpolder

HuisX
HuisX

Esdoornstraat 31 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
PrijspositieDit huis is laag geprijsd in vergelijking met andere huizen in deze buurt. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. De plaats is ook gemiddeld geprijsd.
Laatste peildatum10-February-2014
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -39% (EUR 1178 vs EUR 1931). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 27e plek van de in totaal 27 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Esdoornstraat
AanbodtermijnDe Esdoornstraat 31 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (0.0 jaar vs 1.4 jaar). Het aanbod van postcodegebied 4431 en de plaats 's-Gravenpolder is ongeveer even oud (1.4 jaar vs 1.4 jaar).
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -63%. (140 vs 375 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs159000
Binnenopp135
Perceelopp140
BuurtnaamVerspreide huizen 's-Gravenpolder, 's-Gravenpolder
Postcodegebied4431
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
Plaatsdetails's-Gravenpolder
Huidige datum24 March 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarEsdoornstraat , 's-Gravenpolder
Objectid3485581
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt