U bent hier:
OpmerkingDit object is voor het laatst per februari 2014 beoordeeld. De woning is ultimo 2017 niet meer gevonden.
HuisX

Vergelijk Seintoren 8, Middelburg

HuisX
HuisX

Seintoren 8 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
PrijspositieHet huis is neutraal geprijsd versus andere huizen in deze wijk. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. De plaats is neutraal geprijsd.
Laatste peildatum10-February-2014
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -3% (EUR 1784 vs EUR 1834). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 16e plek van de in totaal 43 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Seintoren
AanbodtermijnDe Seintoren 8 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (0.4 jaar vs 1.1 jaar). In postcodegebied 4336 staan de woningen gemiddeld ook korter te koop dan in de bijbehorende plaats Middelburg (1.1 jaar vs 1.6 jaar).
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -28%. (166 vs 230 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs169500
Binnenopp95
Perceelopp166
BuurtnaamMagistraatwijk, Verspreide huizen in het Zuiden
Postcodegebied4336
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsMiddelburg
Huidige datum24 March 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarSeintoren , Middelburg
Objectid3485483
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt