U bent hier:
OpmerkingDit object is voor het laatst per februari 2014 beoordeeld. De woning is ultimo 2017 niet meer gevonden.
HuisX

Vergelijk Avondsterlaan 20, Groningen

HuisX
HuisX

Avondsterlaan 20 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
PrijspositieDit appartement is bescheiden geprijsd ten opzichte van appartementen uit de buurt. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. Dat geldt ook voor de plaats.
Laatste peildatum10-February-2014
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -27% (EUR 1219 vs EUR 1669). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 25e plek van de in totaal 26 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Avondsterlaan
AanbodtermijnDe Avondsterlaan 20 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (0.4 jaar vs 1.2 jaar). In postcodegebied 9742 staan de woningen gemiddeld ook korter te koop dan in de bijbehorende plaats Groningen (1.2 jaar vs 1.5 jaar).
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Prijs89000
Binnenopp73
BuurtnaamPaddepoel-Noord, Paddepoel-Zuid
Postcodegebied9742
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsGroningen
Huidige datum24 March 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarAvondsterlaan , Groningen
Objectid3485459
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt