U bent hier:
OpmerkingDit object is voor het laatst per februari 2014 beoordeeld. De woning is ultimo 2017 niet meer gevonden.
HuisX

Vergelijk Prins Bernhardweg 13, Houten

HuisX
HuisX

Prins Bernhardweg 13 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
PrijspositieHet huis is neutraal geprijsd versus andere huizen in deze wijk. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Het prijskarakter van de plaats is eveneens duur.
Laatste peildatum10-February-2014
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -3% (EUR 2613 vs EUR 2697). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 60e plek van de in totaal 124 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Prins-bernhardweg
AanbodtermijnDe Prins Bernhardweg 13 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (0.4 jaar vs 1.8 jaar). Echter, in postcodegebied 3991 staan de woningen gemiddeld wel langer te koop dan in Houten (1.8 jaar vs 1.6 jaar).
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -56%. (106 vs 239 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs209000
Binnenopp80
Perceelopp106
BuurtnaamRondweg, Den Oord, De Lobben, Tiellandt, Dorp, De Meent, De Meerpaal, Weteringhoek, Leebrug, Ecologische Zone, De Schaft, De Hoon, Schonauwen
Postcodegebied3991
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsHouten
Huidige datum20 March 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarPrins Bernhardweg , Houten
Objectid3485443
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt