U bent hier:
OpmerkingDit object is voor het laatst per februari 2014 beoordeeld. De woning is ultimo 2017 niet meer gevonden.
HuisX

Vergelijk Irenestraat 23, Sint Odiliënberg

HuisX
HuisX

Irenestraat 23 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
PrijspositieHet huis is neutraal geprijsd versus andere huizen in deze wijk. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. Dat geldt ook voor de plaats.
Laatste peildatum10-February-2014
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -6% (EUR 1549 vs EUR 1653). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 28e plek van de in totaal 45 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Irenestraat
AanbodtermijnDe Irenestraat 23 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (0.4 jaar vs 1.6 jaar). Het aanbod van postcodegebied 6077 en de plaats Sint Odiliënberg is ongeveer even oud (1.6 jaar vs 1.6 jaar).
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -48%. (185 vs 356 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs159500
Binnenopp103
Perceelopp185
BuurtnaamLerop, Paarlo, Sint OdiliÙnberg, Reutje
Postcodegebied6077
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsSint Odiliënberg
Huidige datum20 March 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarIrenestraat , Sint Odiliënberg
Objectid3485419
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt