U bent hier:
OpmerkingWaarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald. Wel hebben wij nog een prijspositie beschikbaar per september 2014
HuisX

Vergelijk Ravelijn 66, Emmen

HuisX
HuisX

Ravelijn 66 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
Laatste peildatum01-September-2013
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -26% (EUR 996 vs EUR 1348). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 77e plek van de in totaal 92 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Ravelijn
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 26%. (391 vs 311 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs124500
Binnenopp125
Perceelopp391
BuurtnaamEmmerschans, Emmerhout
Postcodegebied7823
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsEmmen
Huidige datum24 March 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
Objectid3485385
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt