U bent hier:
OpmerkingWaarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald. Wel hebben wij nog een prijspositie beschikbaar per september 2014
HuisX

Vergelijk Oisterwijkseweg 27, Moergestel

HuisX
HuisX

Oisterwijkseweg 27 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
Laatste peildatum01-September-2013
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -30% (EUR 1844 vs EUR 2620). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 44e plek van de in totaal 53 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Oisterwijkseweg
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 118%. (995 vs 456 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs295000
Binnenopp160
Perceelopp995
BuurtnaamVerspreide huizen in het Westen en Noorden, Moergestel, Verspreide huizen in het Oosten en Zuiden, Omgeving Vinkenberg en Heuvelstraat, Omgeving Broekzijde
Postcodegebied5066
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsMoergestel
Huidige datum24 March 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
Objectid3485359
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt