U bent hier:
OpmerkingWaarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald. Wel hebben wij nog een prijspositie beschikbaar per september 2014
HuisX

Vergelijk Doetseweg 6B, Giessenburg

HuisX
HuisX

Doetseweg 6B prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
Laatste peildatum01-September-2013
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 11% (EUR 3231 vs EUR 2899). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 3e plek van de in totaal 8 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Doetseweg
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Prijs349000
Binnenopp108
BuurtnaamVerspreide huizen ten noorden van De Giessen, Neder-Slingeland, Muisbroek, Verspreide huizen polder Giessen en Nieuwkerk, Peursum, Giessenburg en Nieuwkerk, Giessen en Oude-Bovenkerk, Giessen en Oudek
Postcodegebied3381
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsGiessenburg
Huidige datum18 March 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
Objectid3485297
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt