U bent hier:
OpmerkingDit object is voor het laatst per februari 2014 beoordeeld. De woning is ultimo 2017 niet meer gevonden.
HuisX

Vergelijk Estherdal 23, Valkenswaard

HuisX
HuisX

Estherdal 23 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
PrijspositieDit huis is laag geprijsd in vergelijking met andere huizen in deze buurt. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. Echter, de plaats heeft een duur karakter.
Laatste peildatum10-February-2014
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -18% (EUR 1858 vs EUR 2265). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 72e plek van de in totaal 90 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Estherdal
AanbodtermijnDe Estherdal 23 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (0.4 jaar vs 1.8 jaar). In postcodegebied 5551 staan de woningen gemiddeld ook korter te koop dan in de bijbehorende plaats Valkenswaard (1.8 jaar vs 2.0 jaar).
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -22%. (273 vs 350 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs249000
Binnenopp134
Perceelopp273
BuurtnaamKeersop, Schepelweijen, Keersopperbeemden, Agnetendal, De Belleman, Brouwershof, Dommelen
Postcodegebied5551
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsValkenswaard
Huidige datum18 March 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarEstherdal , Valkenswaard
Objectid3485269
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt