U bent hier:
OpmerkingDit object is voor het laatst per februari 2014 beoordeeld. De woning is ultimo 2017 niet meer gevonden.
HuisX

Vergelijk Beukenlaan 64, Scherpenzeel

HuisX
HuisX

Beukenlaan 64 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
PrijspositieDit appartement is neutraal geprijsd versus het gemiddelde van andere appartementen in de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Het prijskarakter van de plaats is eveneens duur.
Laatste peildatum10-February-2014
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -9% (EUR 2640 vs EUR 2891). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 11e plek van de in totaal 14 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Beukenlaan
AanbodtermijnDe Beukenlaan 64 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (0.4 jaar vs 1.6 jaar). Het aanbod van postcodegebied 3925 en de plaats Scherpenzeel is ongeveer even oud (1.6 jaar vs 1.6 jaar).
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Prijs198000
Binnenopp75
BuurtnaamVerspreide huizen ten noorden van Scherpenzeel, Scherpenzeel, Verspreide huizen ten zuiden van Scherpenzeel
Postcodegebied3925
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsScherpenzeel
Huidige datum20 March 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarBeukenlaan , Scherpenzeel
Objectid3485219
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt