U bent hier:
OpmerkingDit object is voor het laatst per februari 2014 beoordeeld. De woning is ultimo 2017 niet meer gevonden.
HuisX

Vergelijk Charlotte de Bourbonlaan 16, Santpoort-Zuid

HuisX
HuisX

Charlotte de Bourbonlaan 16 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
PrijspositieHet is een duur huis versus andere huizen in de buurt. U kunt een combinatie verwachten van een bovengemiddelde kwaliteit, ligging en/of tuin versus andere huizen met een tuin in de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Het prijskarakter van de plaats is eveneens duur.
Laatste peildatum10-February-2014
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 17% (EUR 4459 vs EUR 3804). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 6e plek van de in totaal 26 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Charlotte-de-bourbonlaan
AanbodtermijnDe Charlotte de Bourbonlaan 16 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (0.4 jaar vs 1.4 jaar). Het aanbod van postcodegebied 2082 en de plaats Santpoort-Zuid is ongeveer even oud (1.4 jaar vs 1.4 jaar).
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 152%. (994 vs 395 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs660000
Binnenopp148
Perceelopp994
BuurtnaamNeethofbuurt, Rijkersparkbuurt, Eltabuurt, Blekersbuurt
Postcodegebied2082
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsSantpoort-Zuid
Huidige datum20 March 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarCharlotte de Bourbonlaan , Santpoort-Zuid
Objectid3485211
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt