U bent hier:
OpmerkingDit object is voor het laatst per februari 2014 beoordeeld. De woning is ultimo 2017 niet meer gevonden.
HuisX

Vergelijk Stationsweg 89, Leerdam

HuisX
HuisX

Stationsweg 89 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
PrijspositieHet is een duur appartement versus de andere appartementen in de buurt. U kunt een combinatie verwachten van een bovengemiddelde woonkwaliteit en ligging versus het concurrerende aanbod appartementen. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. De plaats is ook gemiddeld geprijsd.
Laatste peildatum10-February-2014
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 22% (EUR 2995 vs EUR 2460). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 5e plek van de in totaal 37 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Stationsweg
AanbodtermijnDe Stationsweg 89 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (0.4 jaar vs 1.8 jaar). Het aanbod van postcodegebied 4141 en de plaats Leerdam is ongeveer even oud (1.8 jaar vs 1.8 jaar).
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Prijs299500
Binnenopp100
BuurtnaamLeerdam-Centrum, Leerdam-Oost
Postcodegebied4141
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsLeerdam
Huidige datum16 November 2018
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarStationsweg , Leerdam
Objectid3485153
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt