U bent hier:
OpmerkingWaarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald. Wel hebben wij nog een prijspositie beschikbaar per september 2014
HuisX

Vergelijk Zuiderlicht 183, Heerhugowaard

HuisX
HuisX

Zuiderlicht 183 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
Laatste peildatum01-September-2013
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 9% (EUR 2187 vs EUR 2005). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 38e plek van de in totaal 171 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Zuiderlicht
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -43%. (123 vs 216 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs269000
Binnenopp123
Perceelopp123
BuurtnaamOostertocht, Zuidwijk, Huygenhoek, Stad van de Zon
Postcodegebied1705
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsHeerhugowaard
Huidige datum18 November 2018
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
Objectid3485103
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt