U bent hier:
OpmerkingWaarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald. Wel hebben wij nog een prijspositie beschikbaar per september 2014
HuisX

Vergelijk H. Gerhardlaan 41, Rijswijk Zh

HuisX
HuisX

H. Gerhardlaan 41 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
Laatste peildatum01-September-2013
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -15% (EUR 2090 vs EUR 2469). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 37e plek van de in totaal 51 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: H.-gerhardlaan
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -35%. (160 vs 247 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs209000
Binnenopp100
Perceelopp160
BuurtnaamOvervoorde, Strijp, Presidentenbuurt, Ministerbuurt
Postcodegebied2285
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsRijswijk Zh
Huidige datum24 April 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
Objectid3485101
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt