U bent hier:
OpmerkingDit object is voor het laatst per februari 2014 beoordeeld. De woning is ultimo 2017 niet meer gevonden.
HuisX

Vergelijk Kruithuisstraat 36, Amsterdam

HuisX
HuisX

Kruithuisstraat 36 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
PrijspositieDit appartement is neutraal geprijsd versus het gemiddelde van andere appartementen in de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Het prijskarakter van de plaats is eveneens duur.
Laatste peildatum10-February-2014
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -6% (EUR 3786 vs EUR 4037). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 73e plek van de in totaal 116 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Kruithuisstraat
AanbodtermijnDe Kruithuisstraat 36 staat al langer te koop dan het buurtgemiddelde (2.8 jaar vs 1.3 jaar). Echter, in postcodegebied 1018 staan de woningen gemiddeld wel korter te koop dan in Amsterdam (1.3 jaar vs 1.5 jaar).
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Prijs265000
Binnenopp70
BuurtnaamOostelijke Eilanden en Kadijken, Weesperbuurt en Plantage
Postcodegebied1018
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsAmsterdam
Huidige datum20 March 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarKruithuisstraat , Amsterdam
Objectid3485091
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt