U bent hier:
OpmerkingDit object is voor het laatst per februari 2014 beoordeeld. De woning is ultimo 2017 niet meer gevonden.
HuisX

Vergelijk Anna Van Burenstraat 15, Alkmaar

HuisX
HuisX

Anna Van Burenstraat 15 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
PrijspositieDit huis is laag geprijsd in vergelijking met andere huizen in deze buurt. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. De plaats is ook gemiddeld geprijsd.
Laatste peildatum10-February-2014
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -30% (EUR 1663 vs EUR 2374). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 44e plek van de in totaal 46 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Anna-van-burenstraat
AanbodtermijnDe Anna Van Burenstraat 15 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (0.4 jaar vs 1.7 jaar). Het aanbod van postcodegebied 1814 en de plaats Alkmaar is ongeveer even oud (1.7 jaar vs 1.7 jaar).
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -35%. (111 vs 172 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs199500
Binnenopp120
Perceelopp111
BuurtnaamEmmakwartier, Staatsliedenkwartier en Landstraten, Oud-Rochdale, Burgemeesterskwartier, Dillenburg en Stadhouderskwartier, Kooimeer
Postcodegebied1814
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsAlkmaar
Huidige datum19 March 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarAnna Van Burenstraat , Alkmaar
Objectid3485049
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt