U bent hier:
OpmerkingDit object is voor het laatst per februari 2014 beoordeeld. De woning is ultimo 2017 niet meer gevonden.
HuisX

Vergelijk J.H.Valkenburglaan 10, Kortenhoef

HuisX
HuisX

J.H.Valkenburglaan 10 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
PrijspositieDit huis is laag geprijsd in vergelijking met andere huizen in deze buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Het prijskarakter van de plaats is eveneens duur.
Laatste peildatum10-February-2014
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -38% (EUR 1727 vs EUR 2807). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 60e plek van de in totaal 64 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Jhvalkenburglaan
AanbodtermijnDe J.H.Valkenburglaan 10 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (0.4 jaar vs 2.0 jaar). Het aanbod van postcodegebied 1241 en de plaats Kortenhoef is ongeveer even oud (2.0 jaar vs 2.0 jaar).
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -45%. (143 vs 260 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs190000
Binnenopp110
Perceelopp143
BuurtnaamOud-Kortenhoef, Rade, Oranjebuurt, Munniksveen en omgeving, Moleneind, Kromme Rade
Postcodegebied1241
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsKortenhoef
Huidige datum24 March 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarJ.H.Valkenburglaan , Kortenhoef
Objectid3485047
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt