U bent hier:
OpmerkingDit object is voor het laatst per februari 2014 beoordeeld. De woning is ultimo 2017 niet meer gevonden.
HuisX

Vergelijk Labouchèrelaan 88, Rijswijk Zh

HuisX
HuisX

Labouchèrelaan 88 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
PrijspositieDit appartement is bescheiden geprijsd ten opzichte van appartementen uit de buurt. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. De plaats is neutraal geprijsd.
Laatste peildatum10-February-2014
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -15% (EUR 1458 vs EUR 1706). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 93e plek van de in totaal 119 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Laboucherelaan
AanbodtermijnDe Labouchèrelaan 88 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (0.4 jaar vs 1.7 jaar). Het aanbod van postcodegebied 2283 en de plaats Rijswijk Zh is ongeveer even oud (1.7 jaar vs 1.8 jaar).
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Prijs175000
Binnenopp120
BuurtnaamJulianapark, Te Werve, Huis te Lande, Stationskwartier
Postcodegebied2283
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsRijswijk Zh
Huidige datum23 January 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarLabouchèrelaan , Rijswijk Zh
Objectid3485041
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt