U bent hier:
OpmerkingDit object is voor het laatst per februari 2014 beoordeeld. De woning is ultimo 2017 niet meer gevonden.
HuisX

Vergelijk Einsteinlaan 235, Badhoevedorp

HuisX
HuisX

Einsteinlaan 235 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
PrijspositieDit appartement is neutraal geprijsd versus het gemiddelde van andere appartementen in de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Het prijskarakter van de plaats is eveneens duur.
Laatste peildatum10-February-2014
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -5% (EUR 2557 vs EUR 2689). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 52e plek van de in totaal 87 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Einsteinlaan
AanbodtermijnDe Einsteinlaan 235 staat al langer te koop dan het buurtgemiddelde (2.8 jaar vs 1.8 jaar). Het aanbod van postcodegebied 1171 en de plaats Badhoevedorp is ongeveer even oud (1.8 jaar vs 1.8 jaar).
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Prijs179000
Binnenopp70
BuurtnaamBadhoevedorp-Dijk, Badhoevedorp-Noordwest, Badhoevedorp-West, Badhoevedorp-Sloterweg, Badhoevedorp-Bouwlust, Badhoevedorp-Centrum, Badhoevedorp-Noordoost, Badhoevedorp-Oost, Badhoevedorp-Zuid, Badhoev
Postcodegebied1171
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsBadhoevedorp
Huidige datum18 March 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarEinsteinlaan , Badhoevedorp
Objectid3485037
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt