U bent hier:
OpmerkingDit object is voor het laatst per februari 2014 beoordeeld. De woning is ultimo 2017 niet meer gevonden.
HuisX

Vergelijk Dokter C.Bakkerstraat 15, Broek in Waterland

HuisX
HuisX

Dokter C.Bakkerstraat 15 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
PrijspositieDit huis is laag geprijsd in vergelijking met andere huizen in deze buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Het prijskarakter van de plaats is eveneens duur.
Laatste peildatum10-February-2014
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -31% (EUR 2341 vs EUR 3393). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 33e plek van de in totaal 34 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Dokter-cbakkerstraat
AanbodtermijnDe Dokter C.Bakkerstraat 15 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (0.4 jaar vs 2.0 jaar). Het aanbod van postcodegebied 1151 en de plaats Broek in Waterland is ongeveer even oud (2.0 jaar vs 2.0 jaar).
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -60%. (149 vs 373 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs199000
Binnenopp85
Perceelopp149
BuurtnaamBroek in Waterland
Postcodegebied1151
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsBroek in Waterland
Huidige datum20 March 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarDokter C.Bakkerstraat , Broek in Waterland
Objectid3485021
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt