U bent hier:
OpmerkingWaarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald. Wel hebben wij nog een prijspositie beschikbaar per september 2014
HuisX

Vergelijk Meidoornstraat 86, Den Haag

HuisX
HuisX

Meidoornstraat 86 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
Laatste peildatum01-September-2013
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -11% (EUR 1600 vs EUR 1804). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 122e plek van de in totaal 162 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Meidoornstraat
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Prijs120000
Binnenopp75
BuurtnaamHeesterbuurt
Postcodegebied2563
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsDen Haag
Huidige datum24 April 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
Objectid3484979
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt