U bent hier:
OpmerkingDit object is voor het laatst per februari 2014 beoordeeld. De woning is ultimo 2017 niet meer gevonden.
HuisX

Vergelijk Zuivelhof 60, Hoogland

HuisX
HuisX

Zuivelhof 60 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
PrijspositieDit appartement is neutraal geprijsd versus het gemiddelde van andere appartementen in de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Het prijskarakter van de plaats is eveneens duur.
Laatste peildatum10-February-2014
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -7% (EUR 2431 vs EUR 2616). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 39e plek van de in totaal 55 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Zuivelhof
AanbodtermijnDe Zuivelhof 60 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (0.4 jaar vs 1.7 jaar). Het aanbod van postcodegebied 3828 en de plaats Hoogland is ongeveer even oud (1.7 jaar vs 1.7 jaar).
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Prijs124000
Binnenopp51
BuurtnaamZeldert en Coelhorst, De Brinken, De Biezen, Bieshaar-Noord, Langenoord, Bieshaar-Zuid, De Ham, Weerhorst, De Bik
Postcodegebied3828
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsHoogland
Huidige datum20 March 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarZuivelhof , Hoogland
Objectid3484393
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt