U bent hier:
OpmerkingDit object zijn wij voor het laatst in februari 2014 tegengekomen. Waarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald.
HuisX

Vergelijk Van Nijenrodeweg 669, Amsterdam

HuisX
HuisX

Van Nijenrodeweg 669 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
PrijspositieDit appartement is neutraal geprijsd versus het gemiddelde van andere appartementen in de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Het prijskarakter van de plaats is eveneens duur.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 0% (EUR 3571 vs EUR 3578). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 0e plek van de in totaal 108 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Van-nijenrodeweg
BekijkPrijshistorie
AanbodtermijnDe Van Nijenrodeweg 669 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (0.4 jaar vs 1.7 jaar). Echter, in postcodegebied 1082 staan de woningen gemiddeld wel langer te koop dan in Amsterdam (1.7 jaar vs 1.5 jaar).
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Prijs125000
Binnenopp35
BekijkPrijspositie een kwartaal geleden. Exclusief bij HuisX.
ZoekAlternatief: meer grond en lagere meterprijs
BuurtnaamBuitenveldert-West
Postcodegebied1082
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsAmsterdam
Huidige datum29 November 2015
Laatste peildatum10-February-2014
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarVan Nijenrodeweg , Amsterdam
Objectid3437437
Postcodescan3
huizenprijs treemap rood

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt