U bent hier:
OpmerkingDit object zijn wij voor het laatst in februari 2014 tegengekomen. Waarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald.
HuisX

Vergelijk Capadosestraat 304, Den Haag

HuisX
HuisX

Capadosestraat 304 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
PrijspositieDit appartement is neutraal geprijsd versus het gemiddelde van andere appartementen in de buurt. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. De plaats is neutraal geprijsd.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -5% (EUR 1389 vs EUR 1459). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 49e plek van de in totaal 69 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Capadosestraat
BekijkPrijshistorie
AanbodtermijnDe Capadosestraat 304 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (0.4 jaar vs 1.9 jaar). Echter, in postcodegebied 2523 staan de woningen gemiddeld wel langer te koop dan in Den Haag (1.9 jaar vs 1.7 jaar).
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Prijs100000
Binnenopp72
BekijkPrijspositie een kwartaal geleden. Exclusief bij HuisX.
ZoekAlternatief: meer grond en lagere meterprijs
BuurtnaamLaakkwartier-West
Postcodegebied2523
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsDen Haag
Huidige datum26 November 2015
Laatste peildatum10-February-2014
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarCapadosestraat , Den Haag
Objectid3334629
Postcodescan1
huizenprijs treemap groen

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt