U bent hier:
OpmerkingDit object zijn wij voor het laatst in februari 2014 tegengekomen. Waarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald.
HuisX

Vergelijk 't Boogstuk 12, Andelst

HuisX
HuisX

't Boogstuk 12 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
PrijspositieHet huis is neutraal geprijsd versus andere huizen in deze wijk. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. De plaats is ook gemiddeld geprijsd.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -4% (EUR 1931 vs EUR 2014). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 17e plek van de in totaal 31 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: T-boogstuk
BekijkPrijshistorie
AanbodtermijnDe 't Boogstuk 12 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (0.4 jaar vs 2.2 jaar). Het aanbod van postcodegebied 6673 en de plaats Andelst is ongeveer even oud (2.2 jaar vs 2.2 jaar).
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -30%. (272 vs 387 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs347500
Binnenopp180
Perceelopp272
BekijkPrijspositie een kwartaal geleden. Exclusief bij HuisX.
ZoekAlternatief: meer grond en lagere meterprijs
BuurtnaamVerspreide huizen Zettense Veld
Postcodegebied6673
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsAndelst
Huidige datum29 November 2015
Laatste peildatum10-February-2014
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
Waart Boogstuk , Andelst
Objectid3295773
Postcodescan2
huizenprijs treemap oranje

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt