HuisX

Vergelijk Astronautenlaan 45

HuisX
PrijspositieDit huis is laag geprijsd in vergelijking met andere huizen in deze buurt. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. Dat geldt ook voor de plaats.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -21% (EUR 954 vs EUR 1211). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 257 af: dat is een factor 0.88 versus de gemiddelde afwijking van EUR 292 in de wijk Spoorstraat en Kieldiep, Burgemeester van Royenstraat en omgeving, Gorecht-Noord, Gorechtpark-Oost, Gorecht-West, Woldwijck-Oost, Woldwijck-West, Woldwijck-Midden. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.88 of hoger in 35.00% van de gevallen voor.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 93e plek van de in totaal 109 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
AanbodtermijnDe Astronautenlaan 45 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (1.5 jaar vs 1.8 jaar). Het aanbod van postcodegebied 9602 en de plaats Hoogezand is ongeveer even oud (1.8 jaar vs 1.9 jaar).
HuisX

Astronautenlaan 45 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie  Energie subsidies
BekijkAanbod straat: Astronautenlaan
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -33%. (176 vs 262 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
meterprijs- en perceelverschil
Prijs114500
Binnenopp120
Perceelopp176
BekijkPrijspositie een kwartaal geleden. Exclusief bij HuisX.
ZoekAlternatief: meer grond en lagere meterprijs
BuurtnaamSpoorstraat en Kieldiep, Burgemeester van Royenstraat en omgeving, Gorecht-Noord, Gorechtpark-Oost, Gorecht-West, Woldwijck-Oost, Woldwijck-West, Woldwijck-Midden
Postcodegebied9602
Buurtdetailszie hier
PlaatsdetailsHoogezand
Huidige datum22 October 2014
Laatste peildatum02-September-2014
Funda nuFunda
Huizenzoeker nuHuizenzoeker
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarAstronautenlaan , Hoogezand
Objectid2941055
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt