U bent hier:
OpmerkingDit object zijn wij voor het laatst in februari 2014 tegengekomen. Waarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald.
HuisX

Vergelijk Bongerdlaan 31, Bilthoven

HuisX
HuisX

Bongerdlaan 31 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
PrijspositieDit huis is laag geprijsd in vergelijking met andere huizen in deze buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Het prijskarakter van de plaats is eveneens duur.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -38% (EUR 2452 vs EUR 3947). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 73e plek van de in totaal 74 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Bongerdlaan
BekijkPrijshistorie
AanbodtermijnDe Bongerdlaan 31 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (0.9 jaar vs 1.7 jaar). Het aanbod van postcodegebied 3723 en de plaats Bilthoven is ongeveer even oud (1.7 jaar vs 1.6 jaar).
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -65%. (163 vs 462 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs309000
Binnenopp126
Perceelopp163
BekijkPrijspositie een kwartaal geleden. Exclusief bij HuisX.
ZoekAlternatief: meer grond en lagere meterprijs
BuurtnaamVerspreide huizen, Bilthoven-Noord, De Leyen
Postcodegebied3723
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsBilthoven
Huidige datum25 November 2015
Laatste peildatum10-February-2014
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarBongerdlaan , Bilthoven
Objectid2840021
Postcodescan3
huizenprijs treemap rood

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt