U bent hier:
OpmerkingDit object zijn wij voor het laatst in februari 2014 tegengekomen. Waarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald.
HuisX

Vergelijk Willem Barentszstraat 26, Barneveld

HuisX
HuisX

Willem Barentszstraat 26 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
PrijspositieHet huis is neutraal geprijsd versus andere huizen in deze wijk. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Het prijskarakter van de plaats is eveneens duur.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 0% (EUR 2460 vs EUR 2459). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 28e plek van de in totaal 66 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Willem-barentszstraat
BekijkPrijshistorie
AanbodtermijnDe Willem Barentszstraat 26 staat iets langer te koop dan het buurtgemiddelde (1.5 jaar vs 1.4 jaar). Het aanbod van postcodegebied 3772 en de plaats Barneveld is ongeveer even oud (1.4 jaar vs 1.4 jaar).
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -4%. (375 vs 391 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs369000
Binnenopp150
Perceelopp375
BekijkPrijspositie een kwartaal geleden. Exclusief bij HuisX.
ZoekAlternatief: meer grond en lagere meterprijs
BuurtnaamVerspreide huizen Barneveld, Barneveld-West, Barneveld-Zuidoost, Barneveld-Zuidwest
Postcodegebied3772
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsBarneveld
Huidige datum25 November 2015
Laatste peildatum10-February-2014
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarWillem Barentszstraat , Barneveld
Objectid2364995
Postcodescan3
huizenprijs treemap rood

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt