U bent hier:
OpmerkingDit object zijn wij voor het laatst in februari 2014 tegengekomen. Waarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald.
HuisX

Vergelijk Crayenestersingel 10, Heemstede

HuisX
HuisX

Crayenestersingel 10 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
PrijspositieHet is een duur huis versus andere huizen in de buurt. U kunt een combinatie verwachten van een bovengemiddelde kwaliteit, ligging en/of tuin versus andere huizen met een tuin in de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Het prijskarakter van de plaats is eveneens duur.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 48% (EUR 5725 vs EUR 3870). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 4e plek van de in totaal 57 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Crayenestersingel
BekijkPrijshistorie
AanbodtermijnDe Crayenestersingel 10 staat al langer te koop dan het buurtgemiddelde (4.3 jaar vs 1.7 jaar). Het aanbod van postcodegebied 2101 en de plaats Heemstede is ongeveer even oud (1.7 jaar vs 1.6 jaar).
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 112%. (734 vs 347 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs1145000
Binnenopp200
Perceelopp734
BekijkPrijspositie een kwartaal geleden. Exclusief bij HuisX.
ZoekAlternatief: meer grond en lagere meterprijs
BuurtnaamKennemerduin en omgeving, Centrum, Provincienbuurt
Postcodegebied2101
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsHeemstede
Huidige datum27 November 2015
Laatste peildatum10-February-2014
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarCrayenestersingel , Heemstede
Objectid2256839
Postcodescan3
huizenprijs treemap rood

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt